CERTAMEN LITERARI ESCOLAR EN LLENGÜES D'ORIGEN

LogoGIF-250px

De nou ha estat un èxit de participació!

Us agraïm a tots els centres la vostra participació en el XIII Certamen Literari Escolar en Llengües d’Origen 2017 i us comuniquem que la festa de lliurament de premis se celebrarà el dimecres 31 de maig al Teatre de Sarrià (carrer del Pare Miquel de Sarrià 8, Barcelona) a les 10.00 h del matí.

Veure adreça a Google Maps aquí

És molt important que ens confirmeu la vostra assistència com més aviat millor, ja que l’aforament és limitat. Ho heu de fer tot omplint la següent fitxa d’inscripció:

Us hi esperem!!!

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic certamen@amicsunescobarcelona.cat


El Certamen, que aquest curs celebrarà la seva XIII edició, és un concurs de creació literària dirigit a tots els estudiants de Catalunya d’educació primària i de secundària. Com observareu, hem actualitzat la imatge logotip d’Amics de la Unesco de Barcelona així com la del Certamen Literari.

Els principals objectius del Certamen són:

  • Fomentar entre els alumnes el respecte per la diversitat cultural i lingüística.
  • Promoure la integració dels nouvinguts en una societat cada vegada més plural i multicultural.
  • Agermanar les dues llengües més importants: la materna i la de la societat d’acollida.

La peculiaritat és que els nois i les noies que hi participen poden presentar els seus textos escrits en la seva llengua materna, sigui quina sigui.


El XII Certamen Literari Escolar en Llengües d’Origen va ser tot un èxit de participació. S’hi van inscriure 56 escoles i 606 alumnes; un 18% i un 10% més, respectivament, en relació a l’any anterior.

Això ens motiva a prosseguir amb il·lusió aquest projecte iniciat fa 14 anys i que, ja consolidat, va creixent any rere any. En l’edició d’enguany treballem per superar el nombre d’escoles i alumnes participants.

Aprofitem l’avinentesa per agrair als principals protagonistes, professorat, escoles i estudiants, la seva col·laboració i participació. També hem d’estendre el nostre agraïment a:

Sense tots vosaltres no fóra possible prosseguir amb la nostra tasca de potenciar els valors de convivència i diversitat que difon la UNESCO.

Més informació