CERTAMEN LITERARI ESCOLAR EN LLENGÜES D'ORIGEN

LogoGIF-250px

 

INSCRIPCIÓ OBERTA

A continuació teniu els enllaços a les bases i els formularis per a poder-vos inscriure al XIII Certamen Literari Escolar en Llengües d’Origen.

Us informem que us heu d’inscriure i enviar-nos els treballs abans del 10 de febrer de 2017.

 


 

Passes a seguir per a la inscripció:

BASES del XIII Certamen Literari

Formulari d’INSCRIPCIÓ PER ALS CENTRES

Formulari d’INSCRIPCIÓ PER ALS ALUMNES PARTICIPANTS

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic certamen@amicsunescobarcelona.cat

 


 

El Certamen, que aquest curs celebrarà la seva XIII edició, és un concurs de creació literària dirigit a tots els estudiants de Catalunya d’educació primària i de secundària. Com observareu, hem actualitzat la imatge logotip d’Amics de la Unesco de Barcelona així com la del Certamen Literari.

Els principals objectius del Certamen són:

  • Fomentar entre els alumnes el respecte per la diversitat cultural i lingüística.
  • Promoure la integració dels nouvinguts en una societat cada vegada més plural i multicultural.
  • Agermanar les dues llengües més importants: la materna i la de la societat d’acollida.

La peculiaritat és que els nois i les noies que hi participen poden presentar els seus textos escrits en la seva llengua materna, sigui quina sigui.

 


 

El XII Certamen Literari Escolar en Llengües d’Origen va ser tot un èxit de participació. S’hi van inscriure 56 escoles i 606 alumnes; un 18% i un 10% més, respectivament, en relació a l’any anterior.

Això ens motiva a prosseguir amb il·lusió aquest projecte iniciat fa 14 anys i que, ja consolidat, va creixent any rere any. En l’edició d’enguany treballem per superar el nombre d’escoles i alumnes participants.

Aprofitem l’avinentesa per agrair als principals protagonistes, professorat, escoles i estudiants, la seva col·laboració i participació. També hem d’estendre el nostre agraïment a:

Sense tots vosaltres no fóra possible prosseguir amb la nostra tasca de potenciar els valors de convivència i diversitat que difon la UNESCO.

Més informació