Acte de cloenda del XIV Certamen Literari Escolar en Llengües d'Origen

Ja hem arribat al final del XIV Certamen Literari Escolar en Llengües d’Origen. En l’edició d’enguany hem plantejat un tema associat a la comunicació intergeneracional i els treballs han estat un reflex de la nostra societat, com no podia ser d’una altra manera: tothom, petits i grans en treuen profit de les noves i modernes tecnologies.

No hi ha dubte que Internet, el mòbil, les xarxes socials, etc., permeten comunicar-se amb la família allunyada, mantenir-se en contacte amb la més propera i amb els amics i tot d’una manera immediata, fins i tot visualment; però també voldríem ressaltar que la tecnologia, com han expressat alguns treballs, no ens pot fer oblidar els mecanismes de comunicació més primitius i més propers: el contacte humà, el petó i l’abraçada.

Però això ja ho descobrirem el dia 31 de maig, el dia de la cloenda del Certamen al Casinet d’Hostafrancs, ubicat al carrer del Rector Triadó 53, de Barcelona (vegeu mapa aquí).

L’acte començarà a les 10 hores, tot i que el procés de recepció de les escoles s’iniciarà mitja hora abans, és a dir, a les 9,30. Us hi esperem!!!

Casinet d'Hostafrancs (Carrer Rector Triadó, 53)