Aula de Ciència i Tècnica: "Publicitat enganyosa. Com es degraden els aliments? Com es presenta el futur?"

En aquesta tercera part de la seva dissertació, sol·licitada pels assistents en les anteriors del 14 de novembre de 2018 i del 17 de gener del 2019, el Dr. Mans ens parlarà de:

– certes publicitats enganyoses sobre els aliments,

– de les degradacions que poden patir, per caducitat, durant la seva cocció…

– de les tendències actuals i del previsible futur

– i ens recordarà que el 2019 ha estat proclamat per l’ONU i la UNESCO com l’Any Internacional de la Taula Periòdica (IYPT en anglès) relacionant un xic més elements químics i aliments.


Dimecres 15 de maig. a les 19 h.

A càrrec del Dr. Claudi Mans Teixidó. Catedràtic emèrit del Dept. d’Enginyeria Química i Química Analítica de la Universitat de Barcelona.  Divulgador de la ciència quotidiana, amb vuit llibres de divulgació, més de 200 articles i gran nombre de conferències. Col·laborador de CosmoCaixa  i d’elBulliLab. Entre d’altres diverses ocupacions.

Amics de la Unesco de Barcelona