Cicle "Les tardes de Ciència i Tecnologia": "Què ens diuen les etiquetes dels aliments?"

“Què ens diuen les etiquetes dels aliments?”

A càrrec del Dr. Claudi Mans Teixidó (Badalona, 1948). Catedràtic emèrit del Dept. d’Enginyeria Química  i Química Analítica de la Universitat de Barcelona. Divulgador de la ciència quotidiana, amb vuit llibres de divulgació, més de 200 articles i gran nombre de conferències.  Col.laborador de CosmoCaixa i de elBulliLab.

És creixent la preocupació per la seguretat i la idoneitat dels aliments que  mengem. La química ens ajuda a conèixer la composició dels menjars preparats  i ens explica com es transformen els aliments en les coccions. Al llarg de la xerrada es presentaran molts exemples  d’aliments habituals i es respondrà –o s’intentarà respondre- a les preguntes  que els assistents tinguin sobre aquests temes”.

Dimecres 14 de novembre, a les 19 hores, a la seu d’AUB

Aportació: 3 € / Socis i voluntaris gratuït


Altres conferències:

  • 13 de desembre: “El perito en Ciencia e Ingeniería Forenses (CIF). Una necesidad social y una salida profesional”

 

Amics de la Unesco de Barcelona