Conferència del programa "Donar la mà": "De migrants a ciutadans/es transnacionals"

Conferència “De migrants a ciutadans/es transnacionals” (Programa “Donar la mà”)

A càrrec d’Abdou Mawa NDiaye, secretari de la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya.

Accés lliure


 


PROGRAMA “DONAR LA MÀ”

Ara com ara, al món hi ha més de 60 de milions de persones desplaçades per les guerres; amb coneixement d’aquestes dades, des d’Amics de la UNESCO Barcelona volem contribuir a la causa.

El programa “Donar la mà” és una iniciativa que té com a objectiu conscienciar i treballar directament la problemàtica de persones migrades i/o refugiades a través d’activitats, com ara exposicions, conferències i diferents esdeveniments.

21 de  novembre de 2018: Conferència “De migrants a ciutadans/es transnacionals” a càrrec d’Abdou Mawa N`Dyaie, secretari general de la CASC i llicenciat en Ciències de Treball.

A partir del 22 de novembre de 2018 i durant tot desembre: Exposició “Després de les onades”, cedida per la Fundació Ateneu Sant Roc, de Badalona.

19 de desembre de 2018:  Conferència “Migracions forçades” a càrrec d’Àgata Sol i Rosa Bada, de l’entitat Ambdrets.

16 de gener de 2019: Conferència a càrrec d’un representant de Proactiva Open Arms. Explicació de la seva tasca, acompanyada d’una exposició fotogràfica.

13 de febrer de 2019: Conferència “Falses notícies”, a càrrec de Pep Martí, periodista i llicenciat en Història Contemporània.

13 de març de 2019:  Conferència “Joventut migrada”.  A  càrrec de Carles Feixa, catedràtic d’Antropologia Social a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i doctor per la UB i honoris causa per la Universidad de Manizales (Colòmbia).

Lloc: Seu dels Amics de la Unesco de Barcelona (C/ Mallorca, 207, pral. 1a).

Totes les conferències a les 19 hores. Accés lliure.

Amics de la Unesco de Barcelona