Trobada per a la cultura de diàleg, el consens i la pau: Parlem de l'assetjament escolar.

Dissabte 12 de maig, de 10 h a 14 h aproximadament.

A AUB estem preocupats per aquestes agressions que es donen a l’escola i arreu. I fidels als nostres valors, voldríem posar el nostre granet de sorra per ajudar a reduir l’assetjament i poder així millorar la convivència, potenciant el respecte i la tolerància.

És per això que ens atrevim a organitzar aquesta trobada i a demanar de prendre-hi part assistint a les xerrades, amb mestres, pares i monitors. És a dir, amb tot el ventall educatiu i social de molts centres.


Hi participaran:

 

10 h – 11 h: Jordi Collell que parlarà sobre el “bullying”, l’assetjament escolar.

Jordi Collell, és mestre, psicòleg. Màster en psicopatologia infanto – juvenil per la UAB. Membre de l’Observatori Internacional de la Violència Escolar.

 

11 h – 12 h: Fina Albareda Subirà que des de l’experiència parlarà de “Mediació” acompanyada d’alumnes seus de l’IES Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramanet, que exposaran les seves vivències.

Un exalumne de l’IES Ramon Berenguer IV ha fet un vídeo del tema i seguidament a la intervenció dels seus companys el passarà.

Fina Albareda, és llicenciada en Filologia anglesa per la UB. Post grau en Educació Emocional per la UB. Formada en Mediació pel Departament d’Ensenyament. Cursos d’Ecologia Emocional, Coaching per Docents, entre d’altres. Professora d’anglès de Secundària al Departament d’Ensenyament des de 1989. Actualment treballa a l’IES Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet com a professora d’anglès i coordinadora del Servei de Mediació.

 

12 h a 12,30 h: Descans.

 

12,30 h – 13,30 h: S’exposaran teràpies que hi poden ajudar.

a) Anna Alabern Borull ens parlarà de Ioga i Meditació. Anna Alabern és mestra i professora de Ioga.

b) M. Teresa Prats Brasó, parlarà de Kinesiologia. M. Teresa Prats és mestra. Postgrau d’Ortokinesiologia per la URL.


Accés lliure.

Aforament  limitat. Cal reservar assistència al correu electrònic info@amicsunescobarcelona.cat o al telèfon 934520552.

 

Amics de la Unesco de Barcelona