FES-TE’N SOCI! | Amics UNESCO Barcelona

FES-TE'N SOCI!

ELS SOCIS AJUDEN I TENEN AVANTATGES!

Accés gratuït a les conferencies Connecta.

Descomptes en totes les activitats de pagament (cursos especials, sortides culturals, viatges….).

Informació mensual de totes les activitats via butlletí electrònic i per correu postal.

Informació actualitzada de les activitats en la web i xarxes socials.

Descomptes puntuals en serveis culturals i d’oci.

 

ESCULL LA TEVA INVERSIÓ


L’aportació té una desgravació d’un 90% a la Declaració de la Renda

(75% a nivell estatal i un 15% a nivell autonòmic, fins a 150€ anuals)


Si us plau, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible:


Nom i Cognoms*:

Correu electrònic*:

Telèfon*:* Dades obligatòries

Les dades personals facilitades formaran part de la base de dades de l’Associació Amics de la UNESCO Barcelona. La finalitat de la base de dades és facilitar la gestió de l’Associació i poder mantenir informats als socis i interessats de les activitats i d’altres esdeveniments que es consideri que poden ser d’interès. Tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar-les ocancel·lar-les, mitjançant comunicació escrita o per email a l’Associació.


SOCIS PROTECTORS
Les persones, institucions o empreses que realitzen aportacions econòmiques remarcables a l’entitat esdevenen socis protectors. Això implica contraprestacions basades en el reconeixement públic del suport rebut i en la presència de la seva imatge en tots els espais de difusió, física i virtual, de què disposa l’entitat.

Fins ara la desgravació de les persones físiques que efectuaven donatius a la nostra entitat es podien desgravar a la seva declaració de la renda un 25%.

Amb la nova reforma fiscal, les persones que durant el 2015 realitzin donatius es podran deduir amb els primers 150 euros de donació un 50% i a partir de la quantitat de 150 euros, es podrà deduir un 27,5%.

A partir de l’1 de gener de 2016, les persones físiques que realitzin donatius a la nostra entitat, es podran deduir a la seva declaració de la renda, pels primers 150 euros de donatius un 75% i si el donatiu supera els 150 euros, es podrà desgravar a partir d’aquest import un 30%


D’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD 15/199 de 13 de desembre), t’informem que les dades que ens facilites seran incorporades a un fitxer automatitzat, i que el seu tractament està destinat exclusivament al desenvolupament de les activitats pròpies de l’entitat. Pot fer ús del teu dret d’accés, rectificació o cancel•lació de les seves dades mitjançant un escrit adreçat a Amics de la UNESCO de Barcelona.

Amics de la UNESCO de Barcelona és una Entitat declarada d’Utilitat Pública i, per tant, les donacions que vostè faci li permeten desgravar el 25% en la seva declaració de renda. Així mateix compta amb una deducció complementària del 15% de la donació pel foment de l’ús de la llengua catalana, ja que figurem inscrits al cens d’entitats de la Generalitat de Catalunya, competent en matèria de política lingüística.