Més informació


Duració: 10 sessions (1 h 30 min cadascuna) / dilluns de 18.30 h a 20:00 h Professora: Dra. Victòria Medina, TRÒPIC DE CAPRICORNI, Eix de Divulgació Científica i Cultural.

Calendari: 5, 19 i 26 d'octubre / 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre / 12 (sortida) i 14 de desembre

Classes presencials. En cas d’ordre de confinament, les classes s’impartiran de manera virtual. Preu: 65 € (55 € socis AUB)

Més informació i programaDuració: 10 sessions (1 h 30 min cadascuna) / dimarts de 19.00 h a 20:30 h Professora: Dra. Victòria Medina, TRÒPIC DE CAPRICORNI, Eix de Divulgació Científica i Cultural.

Calendari: 6, 13, 20 i 27 d'octubre / 3, 10, 17 i 24 de novembre / 1 i 15 de desembre

Classes presencials. En cas d’ordre de confinament, les classes s’impartiran de manera virtual. Preu: 65 € (55 € socis AUB)

Més informació i programaDuració: 10 sessions (1 h 30 min cadascuna) / dimecres de 12.30 h a 14.00 h Professora: Dra. Victòria Medina, TRÒPIC DE CAPRICORNI, Eix de Divulgació Científica i Cultural.

Calendari: 7, 14, 21 i 28 d'octubre / 4, 11, 18 i 25 de novembre / 2 i 9 de desembre

Classes presencials. En cas d’ordre de confinament, les classes s’impartiran de manera virtual. Preu: 65 € (55 € socis AUB)

Més informació i programa


"RES TORNARÀ A SER IGUAL?"

Text de Miquel Compte

És aquesta una frase que es va escoltant des dels primers dies de la pandèmia. Pandèmia que podem pensar com un efecte del canvi climàtic, com una conseqüència de la tendència de l’home a ocupar espais en el nostre planeta i, per tant, a barrejar-nos amb animals i els seus bacteris o virus. O, com alguns creuen, com un virus de laboratori que es va escapar del control humà qui sap si voluntàriament.

És cert que res tornarà a ser igual? .... Seguir llegint"COVID-19: UNA NUEVA ERA PANDÉMICA"

Text d'Hugo Monteverde

El COVID-19 ens ofereix l’oportunitat de repensar la societat

El moment excepcional que la nostra societat està vivint ens demostra la fragilitat en la qual estem immersos. El confinament a les cases ens pot comportar una certa angoixa per diversos motius, tan lligats a la salut com a factors econòmics. Però també tenim una oportunitat de reflexió de com vivim i com volem viure.

Un dels nostres socis, Hugo Monteverde, ens aporta una reflexió que volem compartir amb vosaltres, per si us pot ser d’interès.

Llegir tot el textAMICS UNESCO DE BARCELONA s'adhereix al


El sector cultural de Catalunya subscriu aquest manifest en què s'insta a les administracions públiques, tant catalanes com espanyoles i de la Unió Europea, a impulsar un conjunt de mesures que permetin el manteniment del teixit productiu i l’activitat dels sectors culturals per garantir la continuïtat de la feina desenvolupada per creadors, artistes i treballadors de la cultura, associacions i de tots aquells ciutadans que hi participen a través de la cultura popular i tradicional.

Més informacióINCREMENT del pressupost de cultura de la Generalitat des del 0,65% actual fins al 2%.

APLICACIÓ d'una política que activi els públics de la cultura.

Més informació


Diputacio de Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
Obra Social La Caixa