Llegiu la nota de premsa de la UNESCO en la qual mobilitza suports per donar continuïtat a l'ensenyament

Obriu i visualitzeu el document en format PDF aquí.

"JORNADA CULTURAL: Cuba i el llegat indià a Catalunya"

Dimecres 22 de juny vam gaudir a la nostra seu de les diferents activitats previstes dins la Jornada cultural sobre "Cuba i el llegat indià", celebrada en col·laboració amb l'Ajuntament de Begur i el consolat de Cuba a Barcelona amb l'objectiu de continuar difonent el llegat indià arreu del territori català.

Van comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Begur, la regidora de Cultura i el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, el cònsol de Cuba, així com dels cònsols d'Islàndia a Barcelona i Andorra, el cònsol d'Uruguai.

Després de la presentació de la "Mostra de fotografies del Patrimoni Indià 2022", les comunicacions de Victòria Medina i d'Anna Castellví, vam gaudir de l'actuació musical de Neus Mar i Emilio Sánchez que van interpretar havaneres. La jornada va finalitzar amb una mostra gastronòmica per gentilesa del restaurant begurenc Taverna Son Molas i de caves Mont-Ferrant.

Gràcies a tots els que van fer possible aquesta interessant jornada.

La mostra de fotografies es podrà visitar a la nostra seu fins al dia 15 de juliol de 2022.

CONFERÈNCIA "Xatbots: desafiaments ètics i dilemes de la cura"

A càrrec d’Antoni Baena, professor i director del Màster Universitari en Salut Digital de la Universitat Oberta de Catalunya, que ens explicarà quines són les principals aplicacions dels xatbots en salut i quins conflictes ètics poden originar.

13 de juliol, 18:30 h. Entrada lliure. Cal confirmar l'assistència aquí.

Més informació del cicle 'Analitzem el futur' aquí.CICLE "Joves talents"

Més informació d'aquest nou servei al soci aquí.

Consulteu les edicions trimestrals del Correu de la UNESCO en català: aquí.

A Amics de la UNESCO Barcelona hem creat un espai nou per a donar suport a tots aquells joves o associacions que estiguin iniciant la seva carrera professional i que requereixin un espai per a dur a terme els seus projectes relacionats amb els valors promoguts per la UNESCO. El nostre objectiu és generar una comunitat oberta a la cooperació i la col·laboració en què cada un dels seus membres contribueixi a impactar positivament en la societat.

Si hi esteu interessats, contacteu amb nossaltres al correu: hub@amicsunescobarcelona.cat

Més informació

Més informació aquí.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram