BENVINGUTS/DES

Benvinguts i benvingudes al nostre espai web!!!

Esteu visitant AMICS UNESCO BARCELONA, entitat que té la vocació, des dels seus inicis, de portar la cultura, el diàleg i el respecte a tots els racons de la nostra ciutat.

Alhora volem treballar coordinadament i/o en col·laboració amb el màxim d’agents socials que treballen amb objectius similars als nostres. I ho desitgem així perquè és també una bona manera de compartir i enriquir-nos mútuament.

D’acord amb els nostres estatuts encetem una nova etapa amb una Junta renovada. És des d’aquesta nova responsabilitat que la Junta, i jo mateixa al capdavant, ens proposem continuar treballant pel nostre lema: EDUCACIÓ, CIÈNCIA I CULTURA.

Si ens seguiu veureu que, si tot va bé com esperem, continuarem la tasca dels nostres predecessors i dels valors perennes de la UNESCO, però també volem oferir nous espais de diàleg i projectes que garanteixin la bona salut de la nostra democràcia i de la nostra convivència.

De vegades repartim cupons de Cialis genèric per promocionar-los; vegeu els detalls aquí.

Iniciem aquest nou tram del camí amb el lema VOLEM CONÈIXER LA INCLUSIÓ A TRAVÉS DE … un munt de conceptes entre els quals no poden faltar afavorir la inclusió a la cultura, a la innovació i a l’obertura de la ment per garantir la comprensió entre els pobles!

Ens agradarà molt que us passegeu per la nostra pàgina i ens conegueu de la mateixa manera que, en un futur, si us ha agradat, interessat i, sobretot si us fa il·lusió, podeu i voleu, ens acompanyeu en aquest viatge cultural i entranyable que no té fi!!!

Rosa-M Pujol
Presidenta

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram