Cicle "Espais de reflexió en Bioètica"

Cicle “Espais de reflexió en Bioètica”

Us convidem a aquest webinar del cicle de conferències que organitzem amb la Fundació Víctor Grífols i Lucas, emmarcat dins els nostres Espais de reflexió, dedicat a debatre amb profunditat sobre temes vinculats a la bioètica.

Conferència “Final de la vida: qui decideix per mi?”, a càrrec de Núria Terribas Sala

Darrere conferència del cicle organitzat amb la Fundació Víctor Grífols i Lucas per tractar temes de reflexió bioètica. Per tancar el cicle, Núria Terribas Sala, directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, parlarà sobre el final de la vida des de la bioètica.

Sovint ens costa pensar en què som éssers finits i que, tard o d’hora, ens arribarà el final. Les persones som vitals per essència! La nostra societat viu d’esquena a la mort i més encara a la mateixa mort, en la que no volem pensar. Malauradament, però, situacions properes viscudes o alienes, però molt presents, com ha estat la pandèmia de la COVID, ens fa evident que un dia ens tocarà a nosaltres. Hi hem pensat?

L’objectiu d’aquesta conferència és reivindicar que se’ns tingui en compte en allò que volem i en allò que no en el procés de final de vida. És desitjable que aquest possible tram final ens agafi “pensats” i amb criteris clars de les decisions a prendre, també per a descarregar de responsabilitats al nostre entorn proper. De tot això en volem parlar i debatre amb tots vosaltres!


Dimecres 12 de maig, a les 18:30 h.
A través de la plataforma ZOOM

INSCRIPCIONS AQUÍ

Entitat col·laboradora:

ON-LINE

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram