Cicle "Cafè amb els clàssics" - Homer

Cicle “Cafè amb els clàssics” – Homer

El curs vol apropar, d’una manera entenedora i amena, alguns dels clàssics de la literatura grega i llatina a un públic no especialista en la matèria. Organitzat per la Secció Catalana de la SEEC.


Avui, “Cafè amb Homer“.

A càrrec de Roger Aluja, Doctor en Filologia Clàssica, Professor associat de la Universitat de Barcelona i editor de la col·lecció Bernat Metge.

Dimarts 17 de març, de 16.30 a 18 hores, a la seu d’Amics Unesco de Barcelona (C/ Mallorca, 207, pral.).

Curs: 100 € (60 € socis d’AUB i de la SEEC)

Inscripció a la seu d’Amics Unesco de Barcelona (C/ Mallorca, 207, pral.).


PROGRAMA
  1. Cafè amb… Homer. A càrrec de Roger Aluja, Doctor en Filologia Clàssica, Professor associat de la Universitat de Barcelona i editor de la col·lecció Bernat Metge (17 de març).
  1. Cafè amb… els lírics grecs. A càrrec de Raül Garrigasait, escriptor i hel·lenista, Professor associat de la Universitat de Barcelona i President de La Casa dels Clàssics (24 de març).
  1. Cafè amb… Eurípides. A càrrec de Roser Homar, Doctora en Filologia Clàssica, Professora associada de la Universitat de Barcelona (31 de març).
  1. Cafè amb… Heròdot. A càrrec de Sergi Grau, Professor lector de Filologia Grega de la Universitat de Barcelona i investigador adscrit a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (21 d’abril).
  1. Cafè amb… Aristòfanes. A càrrec d’Eloi Creus, Doctor en Filologia Clàssica, traductor d’Aristòfanes i Menandre (28 d’abril).
  1. Cafè amb… Ciceró. A càrrec de Noemí Moncunill, investigadora Ramón y Cajal de la UB (5 de maig).
  1. Cafè amb… Virgili. A càrrec de Javier Velaza, Catedràtic de Filologia Llatina de la Universitat de Barcelona. President de la Secció Catalana de la Sociedad Española de Estudios Clásicos (12 de maig).
  1. Cafè amb… Horaci. A càrrec de Jaume Juan, Professor titular de Filologia Llatina de la UB (19 de maig).
  1. Cafè amb… Ovidi. A càrrec de Pere Fàbregas, Doctor en Filologia Clàssica. Professor de Filologia Llatina de la Universitat de Barcelona (26 de maig).
  1. Cafè amb… Petroni. A càrrec de Víctor Sabaté, Doctor en Filologia Clàssica i membre del grup de recerca LITTERA de la Universitat de Barcelona (9 de juny).

Entitat col·laboradora:

Amics de la Unesco de Barcelona

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram