Cicle de Cine i Psicoanàlisi: "Formes de l'Impossible"

Cicle de Cine i Psicoanàlisi: “Formes de l’Impossible”

Amigues, amics,

Com hem manifestat algunes vegades, és la nostra intenció continuar amb l’espai del Cicle de Cine i Psicoanàlisi que hem dut a terme els últims anys. Com en el curs del 2019-2020 i fins que es va poder, la seu d’Amics Unesco Barcelona ens ofereix ara la possibilitat de reprendre el cicle que havíem pensat amb el nom de “Formes de l’Impossible”. El Real, sota una forma aparentment impossible com una pandèmia, ens ha remogut i seguim creient que la Psicoanàlisi pot aportar un punt de vista diferent que ens ajudi a reflexionar sobre aquest enigmàtic retorn a la “nova normalitat”.

Com també hem dit sempre, creiem que (igual que a la nostra pràctica clínica) el presencial ha de prevaldre. Precisament en aquests temps on el llaç social ha quedat relegat, és moment de tornar a les trobades presencials en les que quelcom de la incertesa està inevitablement present.

És per això que pensem a trobar-nos amb vostès en tres ocasions abans de les vacances estiuenques i tancar el cicle en l’últim trimestre de l’any. Com és lògic, i de comú acord amb Amics Unesco Barcelona, seguirem prenent totes les precaucions necessàries (distància, aforament, mesures higièniques) perquè tots els assistents ens sentim el màxim de confortables possibles.

Els enviem, doncs, el cartell amb les dates previstes, i la fitxa tècnica de la pel·lícula programada per a aquesta sessió.

Amb un desig de salut per a tothom, els animem a participar en aquest espai de debat i reflexió.

Miquel Compte i Hugo Monteverde.


Divendres 12 de novembre, a les 19 hores, a la seu d’Amics Unesco Barcelona.

“Caché (Escondido)”

Amics de la Unesco de Barcelona

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram