Cicle de Conferències per divulgar la candidatura de MENORCA TALAIÒTICA a Patrimoni Mundial

Cicle de Conferències per divulgar la candidatura de MENORCA TALAIÒTICA a Patrimoni Mundial

Conferència La candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, a càrrec del conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria.


L’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA UNESCO DE BARCELONA COL·LABORA AMB EL CONSELL INSULAR PER DIVULGAR LA CANDIDATURA DE MENORCA TALAIÒTICA A PATRIMONI MUNDIAL

Monuments de la candidatura

Ruta Talaiòtica de Menorca

FULLETÓ DE LA RUTA TALAIÒTICA (PDF)

L’entitat catalana, membre del Moviment Mundial de Clubs de la UNESCO, ha organitzat un cicle de conferències per donar a conèixer la candidatura i la cultura de Menorca entre els seus socis i el públic en general.

La prioritat del Consell Insular de Menorca durant els últims mesos de preparació de la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial és la difusió exterior. L’acció més destacada d’aquesta línia de treball és l’exposició Arquitectura talaiòtica en la prehistòria de Menorca, que es troba en itinerància per diferents ciutats espanyoles.

Abans que aquesta exposició arribi a Barcelona (després de l’estiu de 2017), el Departament de Cultura del Consell ha acceptat la invitació de l’Associació Amics de la UNESCO de Barcelona per col·laborar en la difusió de la candidatura menorquina a la capital catalana.

El conseller de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca, Miquel Àngel Maria Ballester, i la presidenta d’Amics de la UNESCO de Barcelona, Rosa Bruguera, es van reunir el passat mes d’octubre i han acordat l’organització d’un mes de conferències a la seu de l’entitat catalana, totes elles dedicades a la cultura de Menorca i en especial a la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial.

aaff-CIMEUnescoFB

Tots aquests actes, que són gratuïts i oberts al públic, es duran a terme en dilluns, a les 19 hores, a la seu d’Amics de la UNESCO de Barcelona, al carrer Mallorca, 207.

PROGRAMACIÓ:

30 de gener de 2017. Conferència La candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, a càrrec del conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria.


6 de febrer de 2017. Conferència El patrimoni talaiòtic menorquí: dos segles de recerca arqueològica, a càrrec de l’arqueòleg i director insular de Cultura i Patrimoni, Antoni Ferrer.


13 de febrer de 2017. Conferència El patrimoni talaiòtic menorquí: arqueologia i arquitectura, a càrrec de l’arqueòloga Elena Sintes.


20 de febrer de 2017. Conferència La literatura menorquina avui, a càrrec del professor Joan F. López Casasnovas, i recital poètic a càrrec de Pere Gomila i Francesc Florit Nin.


27 de febrer de 2017. Conferència Una economia pensada per a les persones: el cas menorquí, a càrrec de l’economista Guillem López Casasnovas.

 Entitats col·laboradores:

enllaç Menorca Talaiòticaenllaç Consell Insular de MenorcaLogo-Segell-AUB-RGB_petit

Amics de la Unesco de Barcelona

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram