Col.loqui "La química a la cuina. Transformació dels aliments en la seva preparació" (Aula de Ciència i Tècnica a AUB)

Col.loqui “La química a la cuina. Transformació dels aliments en la seva preparació” (Aula de Ciència i Tècnica a AUB)

Podeu veure la PROGRAMACIÓ aquí

Col·loqui del Cicle Aula Ciència i Tècnica: “La química a la cuina. Transformacions dels aliments en la seva preparació”.

A càrrec del Dr. Claudi Mans i Teixidó, catedràtic emèrit del Departament d’Enginyeria Química i Química Analítica de la UB. Divulgador de la ciència quotidiana, amb vuit llibres de divulgació, més de 200 articles i gran nombre de conferències. Col·laborador de CosmoCaixa i d’elBulliLab, entre altres diverses ocupacions.


Reprenem el cicle amb un interessant col·loqui al voltant dels aliments a la cuina:

– cadenes de fred, congelats, refrigerats, conserves, semiconserves…

– precaucions a tenir present, caducitats, consums preferents…

– la seva preparació, sense coure, bullits, fregits (temperatura, pressió)…

Recordarem que el 2019 segueix sent, proclamat per l’ONU i l’ UNESCO, l’Any Internacional de la Taula Periòdica (IYPT en anglès) relacionant un xic més elements químics i aliments.


Dimecres 23 d’octubre, a les 19 hores, a la seu d’AUB.

Aportació: 3 € (socis AUB gratuït).

Amics de la Unesco de Barcelona