Conferència "Migracions forçades" - Programa "Donar la mà"

Conferència “Migracions forçades” – Programa “Donar la mà”

Conferència “Migracions forçades”

A càrrec d’Àgata Sol i Rosa Bada, de l’entitat Ambdrets

Dimecres 19 de desembre, a les 19 hores, a la seu d’Amics Unesco Barcelona (C/ Mallorca, 207, pral. 1a).

Accés lliure.

Entitat col·laboradora:


PROGRAMA “DONAR LA MÀ”

Ara com ara, al món hi ha més de 60 de milions de persones desplaçades per les guerres; amb coneixement d’aquestes dades, des d’Amics de la UNESCO Barcelona volem contribuir a la causa.

El programa “Donar la mà” és una iniciativa que té com a objectiu conscienciar i treballar directament la problemàtica de persones migrades i/o refugiades a través d’activitats, com ara exposicions, conferències i diferents esdeveniments.

21 de  novembre de 2018: Conferència “De migrants a ciutadans/es transnacionals” a càrrec d’Abdou Mawa N`Dyaie, secretari general de la CASC i llicenciat en Ciències de Treball.

A partir del 22 de novembre de 2018 i durant tot desembre: Exposició “Després de les onades”, cedida per la Fundació Ateneu Sant Roc, de Badalona.

19 de desembre de 2018:  Conferència “Migracions forçades” a càrrec d’Àgata Sol i Rosa Bada, de l’entitat Ambdrets.

16 de gener de 2019: Conferència a càrrec d’un representant de Proactiva Open Arms. Explicació de la seva tasca, acompanyada d’una exposició fotogràfica.

13 de febrer de 2019: Conferència “Falses notícies”, a càrrec de Pep Martí, periodista i llicenciat en Història Contemporània.

13 de març de 2019:  Conferència “Joventut migrada”.  A  càrrec de Carles Feixa, catedràtic d’Antropologia Social a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i doctor per la UB i honoris causa per la Universidad de Manizales (Colòmbia).

Lloc: Seu dels Amics de la Unesco de Barcelona (C/ Mallorca, 207, pral. 1a).

Totes les conferències a les 19 hores. Accés lliure.

Amics de la Unesco de Barcelona