Presentació del llibre d'AUB "L'heroisme de la normalitat", de Pep Martí i Vallverdú.

Presentació del llibre d’AUB “L’heroisme de la normalitat”, de Pep Martí i Vallverdú.

El dia 1 de juny de 1992 va ser un dia històric per a Amics de la UNESCO de Barcelona ja que la Generalitat els va concedir la Creu de Sant Jordi:

“Per la seva defensa tenaç al llarg de trenta-dos anys dels drets humans i els valors cívics a Catalunya. Per la seva tasca de promoció d’intercanvis culturals que han contribuït tant a la difusió exterior de la cultura catalana, com a l’apropament a Catalunya d’altres cultures d’arreu del món”.

El coratge de cercar els camins de la normalitat, tot defensant els drets de la dignitat personal i col·lectiva, de les diversitats culturals i lingüístiques i sempre tenint com a horitzó la pau, la democràcia i l’entesa de tots els pobles de la terra és el que exposa en aquest llibre el periodista i membre de la Junta d’Amics de la UNESCO de Barcelona, Pep Martí.

“L’heroisme de la normalitat” constata la vitalitat d’una associació de més de 55 anys d’història, ens parla de la realitat i, sobretot, d’esperança en el futur i en nosaltres mateixos.

Presentació llibre AUB

Llibre Pep Martí

Pep Martí i Vallverdú (Barcelona, 1964)

Llicenciat en Història Contemporània per la UAB i periodista. Ha col·laborat en diverses revistes especialitzades, com “Historia y Vida”. Com a periodista, ha treballat a “El Triangle” i ara a “Nació Digital”. És membre de les juntes directives d’Amics de la UNESCO de Barcelona i de l’Ateneu Barcelonès. És autor de les biografies polítiques “Maura, uno de ellos” (Ediciones B) i “Josep Tarradellas” (Fundació Irla).


L’acte va comptar amb la participació de l’Honorable Conseller Santi Vila, de l’autor del llibre Pep Martí, i de la presidenta de l’AUB Rosa Bruguera.

Data, hora i lloc: 19 de gener del 2017, a les 19 hores, al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)

Accés amb invitació

LogoGIF3

Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram