FES-TE'N SOCI!

FORMULARI D’ALTA

Si us plau, ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible:


Nom i Cognoms*:

DNI*:

Adreça*:

Codi postal*:

Població*:

Correu electrònic*:

Telèfon*:

Modalitat soci/a*:

Altra quantitat:

Modalitat de pagament*:

Dades bancàries*:

Accepta les condicions de la política de dades obligatòries*:

* Dades obligatòries

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i del Consell d’Europa, AMICS UNESCO BARCELONA informa que les seves dades seran tractades per formar part de l’equip de col·laboradors, mitjançant un contracte de prestació de serveis entre les parts. No se cediran a tercers, llevat que sigui per obligació legal o per al tractament comptable i fiscal, podent exercir els seus drets: d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació adreçant-se per escrit a: AMICS UNESCO BARCELONA, carrer Mallorca, 207 pral. 08036 BarcelonaTambé podeu descarregar una butlleta de sol·licitud d’alta com a soci/a AQUÍ i enviar-la mitjançant correu electrònic a socis@amicsunescobarcelona.cat o postal (AMICS UNESCO BARCELONA, C/ Mallorca 207 pral., 08036 Barcelona).


Segons la normativa vigent el 2021, els socis es poden desgravar a la declaració de Renda (IRPF):
– un 80 % (part estatal) + 15 % (part autonòmica) dels primers 150 € declarats
– un 35 % (part estatal) de les quantitats que superin els 150 € declarats, que es converteix en el 40 % a partir del tercer any.
Cada exercici fiscal comuniquem a les respectives administracions (estatal i autonòmica) les quantitats aportades pels nostres socis, patrocinadors i benefactors, ja sigui en forma de quotes o de donacions. De manera que surten automàticament quan se sol·licita el corresponent esborrany de la declaració.
Les empreses es poden deduir de l’impost de societats el 35% de l’aportació que hagin fet.
En el cas que la contribució hagi estat constant els tres últims anys fiscals (amb un import superior a 150 €) es podran deduir el 40% de l’aportació que hagin fet.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram