XARXA MUSICAL

El cant és la llum de la paraula, és l’expressió dels afectes sincers i profunds” (Mestre Millet)

Enguany, els Amics de la UNESCO de Barcelona, han donat acollida al projecte de la Xarxa Musical Escolar.CAT per donar continuïtat a la tasca realitzada fins ara en el marc de l’ACCAT.

Aquest projecte té com a objectiu, fomentar el cant i el cant coral als Centres Escolars de Catalunya per fer arribar als alumnes el patrimoni musical de cançons tant de tradicionals catalanes com d’actuals.

Per assolir l’objectiu, anualment, s’ofereixen als professors/es interessats, uns Tallers de formació d’alt nivell musical. La finalitat és fer cantar als professors/es per recordar o aprendre nou repertori. La trobada es converteix en una classe didàctica. El mètode emprat amb els professors/es: exercicis de tècnica vocal i d’afinació, mode com resoldre problemes rítmics, de dicció, etc., ajuden a ampliar els recursos que seran ben útils per aplicar quan es trobin davant dels seus alumnes. I també cal ressaltar que cantar junts desplega entusiasme, il•lusió i un profesor /a motivat té la capacitat d’engrescar els alumnes, d’apropar-los a la música a través del cant, d’emocionar-los…

Fotografies Xarxa Musical

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram